Sun Melting Cream HP SPF50, 50ml

Sun Melting Cream HP SPF50, 50ml
Categories: Body Lotion
Brand: Nuxe
219 SEK 275 SEK
Buy Now

Vattenavvisande solskydd för ansiktet med SPF 50 som passar alla hudtyper, även känslig hud.


Ger optimalt skydd och förhindrar uppkomsten av mörka fläckar. Skyddar mot fria radikaler och för tidigt åldrande. Absorberas lätt och lämnar huden sammetsmjuk. Har fyra kemiska filter och skyddar mot UVA och UVB strålar.


Innehåller vattenhyacint som skyddar huden från uttorkning och lämnar den smidig och mjuk. Kau Pe blomman skyddar huden från överhettning samt har en lugnande effekt. Carobfrön är en aktiv ingrediens som stimulerar melaninet i huden och aktiverar din naturliga solbränna. Rispuder har en förmåga att absorbera överflödigt talg på hudytan och har en mattande effekt. Innehåller även ris och rosmarin som skyddar, vårdar och reparerar hudens celler under solning.


Mattande effekt

Vårdande och reparerande

50 % naturliga ingredienser

Vegansk

Rekommenderas från 15 år.


Lugnande och fuktgivande after-sun för ansikte och kropp. Reparerar och återställer balansen i huden. En mjukgörande och närande produkt som lämnar huden sammetslen samtidigt som den förstärker och förlänger solbrännan. Används direkt efter solexponering samt två veckor efter som en body-lotion för att få en solbränna som varar längre.


Innehåller vattenhyacint som skyddar huden från uttorkning och lämnar den smidig och mjuk. Kau Pe blomman skyddar huden från överhettning samt har en lugnande effekt. Carobfrön är en aktiv ingrediens som stimulerar melaninet i huden och aktiverar din naturliga solbränna. Botaniskt glycerin ger omedelbar fukt och förhindrar uttorkning samt är mjukgörande och lugnade. Ris och Rosmarin skyddar, vårdar och reparerar hudens celler. Solrosolja och kokosnöt ger huden fukt och näring.


Närande och mjukgörande

Hjälper solbrännan att hålla längre

91 % naturliga ingredienser

Vegansk