Uv-Bronze Body Oil SPF30, 150ml

Uv-Bronze Body Oil SPF30, 150ml
Categories: Body Oil
Brand: Filorga
389 SEK 495 SEK
Buy Now

Solaktiverande anti-aging solspray med SPF 30.

Fotoaktiverat solskydd för kroppen i sprayform med SPF 30. Den hjälper till att ge djupare färg och accelerera den naturliga solbrännan samtidigt som den motverkar torr hud och har en uppstramande och näringsgivande effekt på huden. Den är vattenresistent, har en snabbabsorberande formula och en underbar doft.

•UVA + UVB filter SPF 50+

•Komplett anti-aging skydd

•Motverkar torr hud och ger näring

•Accelererar solbrännan och ger djupare färg

UVA + UVB FILTER

Komplett anti-aging skydd [foto-aktiverande teknologi] med en kraftfull antioxidant som aktiveras av solstrålarna för att ge ett högt UV + IR skydd och reducera ålderstecken.

Accelerar solbrännan tack vare en melanin booster som stimulerar din naturliga solbränna för en solkysst hud fylld av lyster. Innehåller ej brun-utan-sol DHA.

En anti-aging cocktail kombinerad med hyaluronsyra som ger optimal näring till huden, lämnar huden återfuktad och tonad.

Skönhetstips!

Applicera i hårlängderna för att bevara silkeslent hår i solen.

Användning:

Skaka ordentligt före användning så att UV-filtret blandas med formulan. Upprepa applicering en gång i timmen eller vid behov, särskilt efter bad. Undvik att exponeras för direkt solljus mitt på dagen, då solen är som starkast, för att minimera solskador. Låt inte småbarn exponeras direkt av starkt solljus. Överdriven exponering i solljus är farligt. Kan också användas i håret.